Zapytanie ofertowe 3/DOPSAL/ZSUG/2019 PROCEDURA WYBORU ZGODNIE Z ZASADĄ KONKURENCYJNOŚCI - doposażenie pracowni gastronomcznej w ZSUG w Pleszewie

Zapytanie ofertowe 3/DOPSAL/ZSUG/2019 PROCEDURA WYBORU ZGODNIE Z ZASADĄ KONKURENCYJNOŚCI - doposażenie pracowni gastronomcznej w ZSUG w Pleszewie - do pobrania

ZAŁĄCZNIKI:

Załącznik nr 1 - Szczegółowa charakterystyka przedmiotu zamówienia (specyfikacja)

Załącznik nr 2 - Formularz oferty

Załącznik nr 3 - Oświadczenia wykonawcy

Załącznik nr 4 - Oświadczenie wykonawcy o nie zaleganiu z płatnościami

Załącznik nr 5 - Oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej

Załącznik nr 6 - Klauzula informacyjna z art. 13 RODO do zastosowania przez zamawiających w celu związanym z postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego

Załącznik nr 7 - Wzór umowy część 1

Załącznik nr 8 - Wzór umowy częśc 2

 

Zmiany dokonał: Natalia Witkowska - Redaktor BIP
Powód zmiany: Publikacja zapytania ofertowego w Biuletynie Informacji Publicznej - Formatowanie treści

Serwis internetowy ZSUG używa plików cookies (tzw. ciasteczka) oraz innych technologii w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do Twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Jeżeli nie akceptujesz stosowanych przez nas technologii, powinieneś natychmiast opuścić tę stronę. W przeciwnym wypadku kliknij na przycisk Akceptuję.